alle typen daglezen nu met extra korting!

Lees hier waarom onze daglenzen voor jou de beste keuze zijn.

monofocaal
Een monofocale daglens corrigeert voor één afstand, of voor veraf of voor dichtbij, vanzelfsprekend in diverse sterktes.
Wij hebben bij de monofocale daglens gekozen voor de Live Monofocaal daglens van CooperVision. Deze lens heeft de AquaGen™ technologie die op natuurlijke wijze watermoleculen aantrekt en aan het lensoppervlak bindt. Samen met een hoog watergehalte (56%) draagt dit de hele dag bij aan het draagcomfort.
multifocaal
Een multifocale daglens compenseert en corrigeert voor twee afstanden, en voor veraf en voor dichtbij, vanzelfsprekend in diverse sterktes.
Wij hebben bij de multifocale daglens gekozen voor de Dailies Aquacomfort Plus One Day Multifocal van Alcon. Deze daglens heeft bijzondere aangename eigenschappen. Het ontwerp zorgt voor scherp zicht op alle afstanden. Je hebt direct een comfortabel gevoel na indoen van de lens.
cilinder
Een daglens met cilinder is aan één kant iets verzwaard, waardoor de lens door de zwaartekracht de juiste stand op het oog aanneemt. Ook deze lens is vanzelfsprekend beschikbaar in diverse sterktes.
Wij hebben bij de cilindrische daglens gekozen voor de Dailies Aquacomfort Plus One Day Toric van Alcon. Deze daglens heeft bijzondere aangename eigenschappen. De oppervlakte structuur van de lens zorgt voor een direct comfortabel gevoel na indoen van de lens.

alle bestellingen worden gratis bezorgd

welke daglenzen zijn goed voor jou?

Wij geloven in gemak. Maar natuurlijk zonder in te leveren op kwaliteit. En geen ingewikkelde keuzes uit tientallen verschillende daglenzen. Dankzij meer dan 30 jaar praktijkervaring hebben we voor de verschillende typen daglenzen (monofocaal, multifocaal en cilindrisch) van ieder een optimale daglens gekozen. Voor onze klanten blijkt dit de ideale combinatie van scherp zien, draagcomfort, gemak in gebruik en niet onbelangrijk, een goede prijs te zijn.

Wij zijn er van overtuigd dat onze selectie van daglenzen de optimale keuze is voor jou en onze klanten zijn het daar mee eens. Bij Eyecentre zijn deze daglenzen extra scherp geprijsd. We hebben gezocht maar nergens op het internet een plek gevonden waar ze goedkoper worden aangeboden. En dat is precies zoals we het willen: een hele goede daglens bieden voor een scherpe prijs zodat jij iedere dag scherp ziet met optimaal kijkcomfort zonder teveel te betalen.

Maar je kan ze natuurlijk eerst gratis uitproberen

Als je vragen hebt over daglenzen kun je altijd contact opnemen met luc@eyecentre.nl.

nog nooit daglenzen gebruikt? geen probleem. bekijk hier hoe je daglenzen eenvoudig in doet.