daglezen... altijd zorgeloos scherp zien
schoon
Iedere ochtend doe je nieuwe, schone lenzen in. Altijd optimale oog-hygiëne. Geen angst voor infecties.
simpel
Nooit meer schoonmaken, nooit meer bang voor verlies of beschadiging van je lenzen. Je pakt zo een nieuwe schone lens.
snel
Aan het einde van de dag gooi je ze gewoon weg. Geen lenzenvloeistof, geen schoonmaak. Meteen na het tandenpoetsen klaar :-)

Daglenzen proefset 5 paar

€ 0,00
Cilinder Rechts
Cilinder Links
Het proefpakket is gratis, we rekenen € 5,95 verzendkosten. Je ontvangt een kortingscode waarmee je bij je eerste bestelling € 5,95 terug verdient.

De Dailies Aquacomfort Plus daglenzen met cilinder

Onze klanten noemen comfort, gezondheid en betaalbaarheid als de belangrijkste kenmerken voor het succesvol dragen van daglenzen. Dailies Aquacomfort Plus daglenzen zijn ontworpen om aan deze behoeften te voldoen.

Comfort – De Dailies Aqua Comfort Plus Daglens heeft bijzondere aangename eigenschappen. Dit is de enige cilindrische daglens met knipperslag geactiveerde bevochtigingstechnologie. De oppervlakte structuur van de lens zorgt voor een direct comfortabel gevoel na indoen van de lens. Door het Precision Curve™️ lensdesign zorgt deze daglens voor een hele goede stabiliteit en daardoor een zeer scherp zicht.

Gezondheid – Door het dragen van een cilindrische daglens heb je iedere dag een schone lens in. Onderzoek wijst uit dat dit de veiligste multifocale zachte lenzen zijn die je kunt dragen.

Betaalbaarheid – Ideaal voor wie wil genieten van het gemak van een daglens met cilinder met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.