Je hebt maar één paar ogen. Goed om daar zuinig op te zijn.

Daglenzen zijn de meest veilige manier van lenzen dragen. Elke dag doe je nieuwe lenzen in. Elke avond gooi je de lenzen weg. Zo draag je altijd schone lenzen. Je hebt geen irritatie aan je ogen. Je hebt geen lenzenvloeistof nodig. Je bent geen tijd kwijt met schoonmaken. En geen zorgen als je een keer een lens kwijtraakt of beschadigt.

PROBEER GRATIS DAGLENZEN

PROBEER NU

Het proefpakket is gratis, we rekenen € 3,95 verzendkosten. Je ontvangt een kortingscode waarmee je bij je eerste bestelling € 3,95 terug verdient.

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER EYECENTRE?

Mirjam MouwZelfs met 32° voelen ze niet droog aan. Toplenzen.

Sylvia de Vos


Ik heb de proeflenzen nu voor de 2e dag in en heb nog nooit zo scherp gezien...Ester SchenkelaarsTop Service!


Sandra Bouwmeester


Ik heb ze geprobeerd multifocale daglenzen 👍🏻👍🏻 deze zijn fijn en niet zo heel dun, zoals andere zodat je bijna niet in krijgt!


Daglenzen Proefset 5 Paar

€ 0,00

Sterkte Rechts
Dit veld is verplicht...

Klik voor bestellingsoverzicht van:

WAT ZIJN DE BESTE DAGLENZEN VOOR JOU?

De contactlensspecialisten van Eyecentre hebben meer dan 30 jaar ervaring met het adviseren van de beste lenzen. Wij hebben gekozen voor de Proclear® daglens. Deze lens heeft de gepatenteerde PC Technology™ waarmee watermoleculen onderdeel worden van de lens. Hierdoor ontstaat een natuurlijke weerstand tegen uitdroging. Daarbij hebben Proclear-contactlenzen een perfecte zuurstofdoorlaatbaarheid gedurende de hele dag en een zeer lage aanslag gevoeligheid, de daglenzen zijn de hele dag comfortabel te dragen. En als extra voordeel heeft de Proclear-contactlens een zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding.

NOG NOOIT LENZEN GEBRUIKT? GEEN PROBLEEM!

BEKIJK HIER HOE JE EENVOUDIG LENZEN IN EN UIT DOET.

WELKE STERKTE HEB IK NODIG?

Heb je min sterkte, dan zie je veraf niet scherp zonder bril of lenzen. Dichtbij kan je dan wel goed zien. Heb je plus sterkte, dan zie je juist dichtbij slechter dan veraf. Heb je een leesbril nodig terwijl je lenzen gebruikt of een heb je een bril met multifocale glazen dan kan je multifocale daglenzen proberen. Je hebt dan geen leesbril meer nodig. Voor meer informatie over multifocale lenzen klik hier.


Heb je vragen over je sterkte? Mail dan naar luc@eyecentre.nl
of mail je bril recept dan geef ik je de sterkte die je nodig hebt voor je daglenzen.

Al overtuigd van de voordelen van daglenzen? 

Bestel nu met korting tot € 102,10.

Betaalmogelijkheden bij EyecentreIDEAL is een gegarandeerde betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank.

Met iDEAL log je veilig en eenvoudig in via je eigen bank om zo de bestelling af te ronden. SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen. Bij een SOFORT-betaling duurt het gemiddeld 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Na ontvangst op onze bankrekening is de betaling gegarandeerd en kan deze dus niet meer worden teruggedraaid.

Bij Eyecentre kun je betalen met Sofort banking. 
Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening. 

Bij Eyecentre kun je betalen met Bancontact/MisterCash. Betaal met de app of gewoon met je kaart. 


Je betaald via Mollie betaalsysteem.


Ideal betalen
Sofort betalen
Bancontact betalen

copyright byEyecentre™ (2018)

KVK nummer: 13024576

BTW nummer: NL801702239B01

Rekeningnummer: NL18 RABO 0130905984

Adres: Molenweg 29a  

Postcode: 6051 HG  

Plaats: Maasbracht